viernes, 20 de junio de 2008

Crónica del dies de rodatge

Segon dia de rodatge (19-06-08)

Equip de rodatge: Pol, Adrià i Sara
Actors:
Mort................. Jordi Rubio
Hacker............. Silver Chicote

Figurants:

- Sílvia Dotras
- Maria Mota

- Nina Solà
- Octavi Florència
- Raúl Izquierdo
- Miguel Ángel Villarejo



Trobada: (8.30 am)

A les 8,25 em dirigia a l'estació de Sants per trobar-me amb alguns actors. Portava la handy-cam per que l'Adrià em gravés algunes escenes del making-off, la càme
ra Nikon D200 per fer fotografies, les màscares, la roba negra per el actor de la mort, el guió i una pila de coses més. Al arribar a l'estació, perdem un tren per que les màquines de venta de bitllets no els hi agraden les nostres monedes, ni els nostres bitllets... quan per fi aconseguim els bitllets el tren es retarda casi mitja hora. Arribem a Terrasa a a les 10.35. En Jordi (actor de la mort) l'Ana (la maquilladora), en Pol, la Nina i la Maria. De seguida arribem al Plató i li facilito a l'Ana una cadira i una taula per que comenci a maquillar al Jordi, de mentres el Pol comença a organitzar el muntatge.


Maquillatge

L'Ana es l'encarregada del maquillatge de la mort de la màscara vermella. La veritat es que va quedar genial. Está fet amb cotó, latex i sang falsa i recrea una mica
cara del freddy kruguer ( el vaig utilitzar com a referència per que sabés que fer) Aquí teniu unes quantes fotos del procés) Fotografies realitzades per Adrià Pérez.





L'Ana la maquilladora


Aquí ja està casi acabat...

Muntatge

Per que caiguessin tots els actors, vam tenir que muntar una segona croma. Per que no es notes gaire, vam superposar els dos trípodes, un més alt que un altre i vam enganxar les dues cromes amb cinta aïllant:
Muntant el segon croma

La Nina i en Pol posant cinta aillant per juntar les cromes.


Acabant de "decorar" l'escenari.
Assajos

Abans de començar a rodar, vam assajar una mica: Com aniria la gent colcada, a quina direcció cauria la gent... En lo de la direcció, hi ha vaires anècdotes divertides que explicar: El Tavi es va prendre molt en serio lo de caure fent-se el mort, i es va fer bastant mal... la nina casi xoca amb la maria i li va entrar un atac de riure, la maria va emprenyar el sofà, el Miguel Angel va quedar en una posició estranya i forçada a sobre el sofà, el Raúl i la Sílvia quedaven fora de pla... en fi ens ho vam passar molt bé. Per fi, quan ja vam quedar tots ben coordinats i tothom sabia on tenia que caure, i que tenia que fer, vam començar a rodar.

En Tavi i el Miguel Angel molt concentrats, atenent a les explicacions.



Col·locant a la gent en la seva posició


assajant
Llums, càmera, acció!

Comença la gravació, amb el guió tècnic en mà i la càmera, vam gravar tots els plans de les diferents seqüències.

Primerissím primer pla de la mort

Primer Pla dels personatges


Gravant un pla mig


Gravant un travelling cap endarrera.

Escena final

Bueno, això es la crònica amb imatges d'aquell dia de rodatge. Va ser un dia de molts nervis, però gràcies a tots els que em veu ajudar, per la vostra paciència i la vostra col·laboració. En quant estigui la web us aviso a tots.

No hay comentarios: