domingo, 21 de septiembre de 2008

Problemes del VRay: 1er Problema

El temps es un gran problema que crea altres problemes. L'altre dia, feliços de la primera prova de integració, decidim posar a renderitzar els 8 segons que dura el pla... això significa un mínim de 60 hores. Total que decidim deixar-ho per la tarda i així mentres es fa, cadascú té temps de fer el que tingui que fer. Per la tarda nit, em truca el Pol i em diu:
- Sara tenim un problema.
I el problema era el següent:







Entre els frames 94-110 apareixia una misteriosa llum digne de "Cuarto milenio" a més a més de unes llumetes més petites en mig del pla. La veritat es que no sabíem d'on provenia aquella llum. No havíem posat cap llum verda, cap vídeo era verd, la pantalla del pc del fons era impossible que es reflexes tant endavant... realment no sabíem que fer.
Investigant més, ens vam donar compte de que un dels vídeos de la pantalla fallava, així que el vam decidir tornar-lo a mirar des de el MAC, per si hi havia algun frame en verd que se'ns escapés... Al obrir-lo en l'After Effects ens vam
endur una sorpresa, al principi del video a la zona inferior hi havia una petita línia verda que era el que provocava aquella extranya llum. Per arreglar-ho vem crear una màscara i el problema es va solventar. Després d'això vam començar a fer el render, que va començar el dijous nit i va acabar dissabte al migdia.

1 comentario:

Mash dijo...

Osti sara que be t'expliques xD un carmelet per tu xDD