martes, 30 de diciembre de 2008

Feia temps que no actualitzàvem, i es que estem treballant a tota màquina per tenir-ho enllestit per el dia 30 de Gener (dia de l'entrega) (Només falta un mes!) Des de el més de novembre hem enllestit en 3D, només falta fer els renders de les seqüències, la part positiva es que ara disposem d'un ordinador molt potent i els temps de render s'han vist reduïts notablement.
Hem agregat dues noves seqüències. La primera que ha sigut una substitució. La seqüència de llibre ha estat substituida per un travelling dins d'un cable del servidor i textos que apareixen disn del cable. d'aquesta manera quedava més acord amb l'estetica del curtmetratge. L'altre seqüènica que hem sustituit, es de transició entre el carrer i la sala i consisteix en un passadís amb la mateixa ambientació que el curt.
A més a més la ciutat ja està enllestida. Hem jugat molt amb les il·lumiancions, els tons metalitzats i la publiciat colorsita de neon.Recorda molt a la ciutat de Tokyo. Aquí us deixem alguns renders:




La sala també està acabada, ha quedat molt bé. Per simular les set sales que apareixen en el conte de Poe, hem creat uns videos per posar-los a les pantalles que van canviant de color. Per simular el rellotge que sona a la sala també hem fet un video pero que marca l'hora universal d'internet (BMT).
Fins aquí l'actualització d'avui, a veure si demà us puc ensenyar un video d'un render que hem deixat fent aquesta nit.