jueves, 20 de noviembre de 2008

Renders de la sala de la festa

Seguint amb la sala de la festa, la il·luminació i la decoració. De moment es el que més ens està costant, sobretot a nivell de il·lumianció, per que la volem d'una manera especifica i que projecti una llum especifica, pero de mica en mica ens anem sortint.
A més a més avui hem experimentat amb Vray. Voliem donarli una mica de relleu a les catifes de la sala amb un generador de pel que es diu VRayFur. En un principi hem ficat uns poquets pero no acababen de quedar bé... així que al augmentar el nivell de pel de la catifa... però el nostre PC no es gaire potent i no ha pogut pasar del segon Prepas (son unes operacions de calcul que fa el

renderitzador de VRay abans de renderitzar la imatge) ja que portava una hora! I evidentment era una opció inviable, ja que si només per calcular la catifa triga això i més, imagineu-vos per tres catifes més tota la sala amb les seves textures i llums... no acabariem mai.
En aquest render tenim una vista detall de un costat de la sala, on es poden apreciar les textures i la il·luminació de les lampares de paret.
(El fons de darrera de les finestres es provisonal.)


Pla llarg angular de la vista de la sala, es pot veure el terra amb les catifes barroques estripades a sobre d'un terra de metall rallat.


Vista de la cúpula del sostre amb un cuadre de Dalí. Està fet amb una textura mixta amb alpha per mesclar el cuadre i les zones del ciment.

Pla general de la Sala sense encuadrar.


També em provat les VrayDomeCamera i la veritat es que no queda gens malament, creiem que li dona més profunditat i realisme a les textures.



I amb la camera VRayPhysicalCamera que permet desenfoc bokeh.



No hay comentarios: