miércoles, 8 de octubre de 2008

Més integracions i primers edificis



Després de temps sense actualitzar, però seguint fent feina, hem decidit ensenyarvos més integracions que hem fet.

Aquesta correspont a un Pla Mitjà curt del Hacker dins de la sala de servidors. La integració s'ha fet a partir d'un plugin per AE anomenat Keylight. Aquest plugin funciona marcant-li el color clau, llavors ell treu aquest color. Però no es tant fàcil com sembla, per que després s'ha d'ajustar amb les diferents eines que proporciona. Després per igualar el color, hem desaturat i enfosquit la imatge alhora que hem aplicat una màscara tenyida de negra per crear l'efecte d'ombra a sobra del personatge.


En l'integració següent es veu millor, l'efecte de la màscara ombra, podem observar la ombra que fan els servidors, generada per el VRAY, i la del hacker, l'hem creada nosaltres per que no existia.


Evidenment això es feina de moltes hores, per que a part del etern render per cada planol, també la integració i que quedi bé, porta la seva feina.

Per altre banda hem començat a fer la ciutat en 3D. Degut a que no som arquitectes, hem estat mirant diferents edificis per internet, per basarnos en ells:


A partir d'aquí, els hem adaptat a un estil més cyberpunk, i de moment les primeres proves que hem fet han sortit aquest:



De moment, encara estan en procés de proves i aquest son els edificis principals, després vindran els standards i els protagonistes. Ja us anirem ensenyant.

No hay comentarios: